Fetish

Hvis man slår op i ordbogen defineres fetish som det at blive seksuelt opstemt eller stimuleret af en bestemt ting eller materiale.

Fetish er en utrolig individuel ting. Man kan f.eks. tænde på udseendet af en beklædningsgenstand, duften, følelsen af at have det på, se andre have det på, teksturen, status-symbolikken bag - eller helt andre ting.

Fetish kan være rigtig mange ting men nogle af de mest almindelige er;

Læder

Alt fra støvler, jakker, mc-læder, chaps, harness, handsker, halsbånd, manchetter osv.

Symbolerer en speciel kraftig maskulinitet.

Gummi

Latextøj, heldragter, gummistøvler, regntøj, waders, våd- og tørdragter, neopren osv. Halsbånd, manchetter, harness o.l. fås også i gummi.

Man kan tænde på følelsen af stramt gummi omkring sig, måske tanken om at man kan blive fuldstændig anonym - eller måske det submissive i det.

Uniform

Militær, politi, brandmand eller andre former for maskuline uniformer.

Arbejdstøj

Tøj fra forskellige håndværksfag, sikkerhedssko, støvler osv.

Underwear

Boksershorts, briefs, jockstraps, g-streng o.l. i forskellige materialer og farver.

Sport

Fodbold, håndbold, fitness, sokker, sneakers og alt andet tøj man ellers bruger til sport.

Skinhead

Stramme jeans, bleachers, camouflagebukser, høje snørestøvler, polotshirts, pilotjakker, seler og selvfølgelig det plyssede hoved, hvis man tør...


Derudover findes der masser af andre fetishes. De kan være et mix af ovenstående eller noget helt andet, tredje eller fjerde. Fælles for den slags fetish som findes i SLM Aarhus er at det er i den maskuline udgave. Er din fetish af et feminint tilsnit er SLM Aarhus desværre ikke stedet for dig.

Kink

Ofte, men langt fra altid, lever folk deres fetishes ud sammen med nogle forskellige sexuelle varianter af mere eller mindre kinky tilsnit, eksempelvis;

Bear

Ikke nogen speciel dresscode, men typisk skovmandsskjorter og så selvfølgelig skæg og kropshår og måske en bamset kropsform.

Bondage

At binde eller blive bundet, reb, kæder, hængelåse, mumificering, bur osv.

Dominans

At styre eller blive styret, være den dominerende eller den underkastede, blive beordret eller herset rundt med, regler, kontrol eller tvang.

SM

At give eller få smerte. Blive seksuelt opstemt af en eller begge dele. Ofte bruges ting som piske, klemmer, stearin eller bare din egen hånd.

FF

Fist Fucking Fist Fucking - anal stimulation via en eller nogle gange flere hænder.

Golden Shower

Sex hvor pis indgår, eksempelvis overpisning, i hovedet eller munden eller i røven, på en nøgen eller påklædt krop.

Stallion

Rollespil hvor de passive er anonymiserede og blinde og bruges som "hopper", som de aktive, kaldet "hingste", så bespringer.

Pup play

Et rollespil hvor den underdanige opdrages, trænes og ofte påklædes som hund. Kan være et kæledyr eller en vagthund eller lige den slags hund man selv vil have eller være.

Igen er ovenstående kun eksempler, men også nogle af de temaer vi som oftest har på programmet året igennem.

På almindelige bar-aftener er der ingen dress code. Almindelig maskulin påklædning er tilstrækkeligt, men vi opfordrer og bifalder selvfølgelig at du kommer i dit fetish gear. Der er mulighed for at klæde om, når du ankommer og vi har garderobeskabe du kan låne.

Ved sær-arrangementer skal den nævnte dress code for arrangementet overholdes. Til de fleste arrangementer med dresscode vil helt nøgen også være OK, men der kan være arangementer hvor det ikke er tilladt.

I så fald vil dette være oplyst på hjemmesiden i god tid inden arrangementet.

SLM Aarhus accepterer ingen former for racistiske eller nazistiske emblemer eller symboler.

Sammen med, eller som erstatning for fetish outfit, anvender nogle folk forskelligt farvede tørklæder for at signalere hvad de er til. Der findes rigtig mange forskellige farvekoder, men fælles for dem alle er at hvis du bærer farven til venstre er du aktiv og bærer du den til højre er du passiv. Bærer du den i midten er du både aktiv og passiv, også kaldet versatil.

Der findes mange forskellige farvekoder, men de mest almindeligt brugte er blå som betyder analsex, rød som betyder fist fucking, gul som betyder urinsex, sort for SM og hvid som betyder sperm. Nu om dage bruger mange nu også farverne af rent æstetiske årsager. Er du interesseret kan du finde adskillige oversigter over farvekoderne på nettet.

OK Vi anvender cookies på denne side. Nogle tredjepart-cookies bruges til besøgs-statistik.